“Een gezonde geest in een gezond lichaam”

 

Eten is niet alleen lekker en gezellig, het is ook belangrijk voor je lichaam, en hoe je in je vel zit.

Door gezonder te gaan leven ga jij je beter voelen, en wordt je weer lekker fit. Wij willen je graag helpen om je manier van leven aan te passen, zodat jij weer gelukkig en gezond gaat worden.

 

 

Iedereen is anders, daarom is ook elke behandeling in onze praktijk anders. Samen met jou bekijken we wat jij wilt bereiken en hoe je daar het beste kan komen. Bij zowel ziekte als gezondheid kunnen wij diëtisten je helpen om gezond en lekker te eten. Zodat het zo makkelijk voor je wordt, dat je er niet eens meer over nadenkt, maar gewoon lekker en gezond gaat leven!

 

Wanneer een diëtist? Hoe wij jou kunnen helpen

 

Veel mensen denken dat een diëtist je alleen maar kan helpen om af te vallen. Maar dat idee klopt helemaal niet. Wij kunnen je helpen met allerlei vragen en problemen. Zoals bijvoorbeeld voeding bij sport, diabetes of je simpelweg weer fit en energiek voelen.

 

Alle leden van ons team hebben de 4-jarige HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek gevolgd. Daarom mogen wij ons diëtist noemen, wat een beschermde titel is om te garanderen dat wij je ook echt goed kunnen helpen.

 

Want veel voedingsdeskundigen en gewichtsconsulten hebben alleen een korte cursus gevolgd voor begeleiding bij afvallen.

 

Als diëtisten zijn we gebonden aan het medisch

beroepsgeheim en de wettelijke voorschriften over persoonsregistratie. We hebben een

uitgebreide medische achtergrond zodat we jou zo goed mogelijk kunnen helpen. En als we dat niet kunnen zullen we je dat ook eerlijk vertellen.

 

Je kan er dus op rekenen dat we vertrouwelijk met je gegevens omgaan!

Waar kan een diëtist je mee helpen?

 

Mensen komen met allerlei klachten naar onze praktijk. Maar ook met “gewone” vragen over voeding of voor een analyse van je eetpatroon willen wij je graag helpen!

 

De diëtisten in onze praktijk zijn allemaal lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

 

Wij specialiseren ons in de volgende gebieden om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen:

  • Revalidatie na COVID-19
  • Sportdiëtetiek
  • Voeding & Diabetes
  • Leefstijlcoaching
  • Voeding & COPD
  • Kinderdiëtetiek
  • Voeding na herstel van ziekte
  • FODMAP-dieet bij prikkelbare darm
  • Leefstijlcoaching
  • Emotie-Eten

Stel dus niet langer uit, maar laat ons je helpen om je doel te bereiken. Je staat er niet alleen voor, dit is jouw moment om er voor te gaan!

Blijf niet wachten en niets doen maar kies er voor om de eerste stap te zetten naar jouw doel!