Afscheid Jeanneke

 

Na ruim 40 jaar diëtist te zijn geweest en 25 jaar een eigen praktijk ‘Voedingsadviesbureau Drunen’ (sinds 2016 de huidige ‘Diëtistenpraktijk De Langstraat’) te hebben gehad, heb ik besloten om met ingang van 1 april 2018 met pensioen te gaan.

 

Met veel plezier en inzet heb ik al die jaren als diëtist en ondernemer gewerkt.  Steeds heb ik geprobeerd de patiënt met zijn of haar vraag centraal te plaatsen.  Ik heb geprobeerd een luisterend oor te zijn voor mijn patiënten om zo meer begrip en inzicht te krijgen in factoren die de resultaten van het voedingsadvies zouden kunnen bevorderen of tegenwerken. Daarnaast heb ik nauw samengewerkt met huisartsen, praktijkondersteuners, specialisten en met vele paramedische hulpverleners in diverse gezondheidsprojecten in en rondom Drunen.

 

De praktijk, die klein aan huis begon en die nu een prachtige plek heeft met onze hoofdlocatie in het Gezondheids Centrum Drunen, heeft zich in die 25 jaar enorm ontwikkelt en uitgebreid met meerdere collega’s en spreekuren op meerdere locaties.

Die ontwikkeling komt mede door de bijzondere plek die de diëtist de laatste 15 jaar in de gezondheidszorg heeft ingenomen. Bij de multidisciplinaire behandeling van veel patiënten is de diëtist niet meer weg te denken. Daar ben ik erg blij om!

 

Mijn besluit om afscheid te nemen komt niet uit de lucht vallen. Als je zo lang met enthousiasme het vak als diëtist en ondernemer heb mogen uitvoeren gaat dat zeker met pijn in het hart. De eerste stap was het volledig overdragen van de praktijkvoering aan collega/maat Femke van Liere, per 1 januari 2017. Hiermee kwam een einde aan de maatschap en 10 jaar van zeer prettig samenwerken met Femke. En nu volgt dan het besluit om samen met mijn man in 2018 volledig met pensioen te gaan.

 

Ik wil u allemaal heel hartelijk danken voor het in mij gestelde vertrouwen en ik hoop dat de ‘wijze’ lessen voeding en beweging u hebben geholpen en een bijdrage hebben geleverd aan uw gezondheid.

 

Een heel hartelijke groet!                 

Jeanneke