Diëtisten Drunen en Vlijmen 

 

Ons team bestaat uit vier diëtisten. Allemaal zijn we lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Om in dit register ingeschreven te staan, moet je als diëtist aan een aantal belangrijke eisen voldoen. Zo moeten er punten worden behaald door regelmatig deel te nemen aan bijscholingen. Op deze manier bent u verzekerd van een goede kwaliteit en up-to-date kennis. 

 

Femke van Liere 

 

Femke van Liere is in 2002 afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek in Nijmegen. Femke is praktijkeigenaar en heeft als specialisatie leefstijlcoaching, sportdiëtetiek, FODMAP-dieet bij prikkelbare darmsyndroom, Diabetes, COPD en zwangerschapsdiabetes. Daarnaast houdt zij zich bezig met diverse leefstijlprojecten.

 

‘Ons vakgebeid is zeer dynamisch en constant in beweging; het up-to-date houden van onze kennis is hierin onmisbaar. Wij willen een goed onderbouwd standpunt innemen t.a.v. voedingshypes en juiste voorlichting geven aan onze klanten. Het geeft mij heel veel voldoening om cliënten te leren wat in hen specifieke situatie goed voor ze is, dus echt het advies op maat’.

 
Eline Das

 

Eline is een enthousiaste diëtist met passie voor gezonde leefstijl. Nadat ze haar diploma tot onderwijs-assistent heeft behaald, is zij verder gaan studeren tot all-round diëtist waarbij zij dagelijks mensen begeleidt naar een gezond gewicht.

 

Eline heeft als aandachtsgebied overgewicht, koolhydraatbeperkte voeding, ondervoeding en heeft een voorliefde voor het werken met kinderen, zoals lastige eters en kinderen met een gewichtsprobleem. 

 

Door de theorieën en zelf veel te experimenteren met voeding weet ik dat het haalbaar is om een gezonde leefstijl aan te meten waar je fitter, energieker en blijer van wordt. ‘Als diëtist wil ik motiveren, inspireren en begeleiden naar een gezonde levensstijl’.

 

Jolien Hofman

 

Jolien is in 2016 afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool. Jolien heeft als specialisatie diabetes en het FODMAP-dieet bij het Prikkelbaar Darm Syndroom.

 

‘Een van de leukste dingen aan mijn werk vind ik het samen op zoek gaan naar ideeën hoe een voedingsadvies kan worden toegepast in iemands dagelijks leven. Mijn doel is om mensen te helpen door een luisterend oor te bieden om ze vervolgens op weg te helpen hun persoonlijke doelen te behalen. Doordat iedereen anders is, blijft maatwerk van belang, waardoor de cliënt meer dan ‘een lijstje’ verdient!’

‘Stap voor stap naar een gezonde toekomst, op een manier passend bij de cliënt, zodat eten lekker én leuk blijft.’

 

Leonie Rijken

 

Leonie is al van jongs af aan gefascineerd door zowel voeding als diëtetiek. Vanuit haar directe omgeving keek ze jaren vanaf de zijlijn toe naar ‘de strijd tegen de kilo’s’. Diverse familieleden brachten een bezoek aan de diëtist, waardoor ze al jong heeft besloten om diëtist te willen worden.

In 2013 is Leonie afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, waarna zij ervaring heeft opgedaan als allround diëtist en bij een medisch facilitair bedrijf. Aandachtsgebieden zijn ondervoeding, oncologie, diabetes, FODMAP-dieet bij prikkelbare darm, emotioneel eten en het koolhydraatbeperkt dieet.

 

Leonie geeft de workshop ‘Emotie-Eten de Baas’, over hoe om te gaan met emotionele eetbuien.