Professioneel voedingsadvies Drunen en Vlijmen 

 

Ons team bestaat uit vier diëtisten. Allemaal zijn we lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Om in dit register ingeschreven te staan, moet je als diëtist aan een aantal belangrijke eisen voldoen. Zo moeten er punten worden behaald door regelmatig deel te nemen aan bijscholingen. Op deze manier bent u verzekerd van een goede kwaliteit en up-to-date kennis. 

Femke van Liere 

 

Femke van Liere is in 2002 afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek in Nijmegen. Femke is praktijkeigenaar en heeft diverse specialisaties op het gebied van voeding, gezondheid en ziekte. Daarnaast houdt zij zich bezig met diverse leefstijlprojecten.

 

‘Ons vakgebeid is zeer dynamisch en constant in beweging; het up-to-date houden van onze kennis is hierin onmisbaar. Wij willen een goed onderbouwd standpunt innemen t.a.v. voedingshypes en juiste voorlichting geven aan onze klanten. Het geeft mij heel veel voldoening om cliënten te leren wat in hen specifieke situatie goed voor ze is, dus echt het advies op maat’.

Leonie Rijken

 

Leonie is al van jongs af aan gefascineerd door zowel voeding als diëtetiek. Vanuit haar directe omgeving keek ze jaren vanaf de zijlijn toe naar ‘de strijd tegen de kilo’s’. Diverse familieleden brachten een bezoek aan de diëtist, waardoor ze al jong heeft besloten om diëtist te willen worden.

In 2013 is Leonie afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, waarna zij ervaring heeft opgedaan als allround diëtist en bij een medisch facilitair bedrijf. Aandachtsgebieden zijn ondervoeding, oncologie, diabetes, FODMAP-dieet bij prikkelbare darm, emotioneel eten en het koolhydraatbeperkt dieet.

 

Leonie geeft de workshop ‘Emotie-Eten de Baas’, over hoe om te gaan met emotionele eetbuien.

Eline Das

 

Eline is een enthousiaste diëtist met passie voor gezonde leefstijl. Nadat ze haar diploma tot onderwijs-assistent heeft behaald, is zij verder gaan studeren tot all-round diëtist waarbij zij dagelijks mensen begeleidt naar een gezond gewicht.

 

Eline heeft als aandachtsgebied overgewicht, koolhydraatbeperkte voeding, ondervoeding en heeft een voorliefde voor het werken met kinderen, zoals lastige eters en kinderen met een gewichtsprobleem. 

 

‘Door de theorie en zelf veel te experimenteren met voeding weet ik dat het haalbaar is om een gezonde leefstijl aan te meten waar je fitter, energieker en blijer van wordt. Als diëtist wil ik onze cliënten motiveren, inspireren en begeleiden naar deze gezonde levensstijl’.

Adriënne Kortland

 

Adriënne is all-round diëtist met als aandachtsgebieden maag- en darmproblemen en emotie-eten.

 

‘Ik vind het heerlijk om met mijn cliënten de diepte in te gaan, zoals bij de begeleiding van het emotie-eten. De wisselwerking hierbij tussen stemming en voedingskeuzes vind ik heel boeiend, helemaal als ik samen met de cliënt oude verkeerde patronen kan doorbreken en hen op deze manier hun doelen zie bereiken’.