Wie zijn wij? 

 

Ons team bestaat uit vier diëtisten. Allemaal zijn we lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Om in dit register ingeschreven te staan, moet je als diëtist aan een aantal belangrijke eisen voldoen. Zo moeten er punten worden behaald door regelmatig deel te nemen aan bijscholingen. Op deze manier bent u verzekerd van een goede kwaliteit en up-to-date kennis. 

 

Floor van Dooren, Jeanneke Drijkoningen, Femke van Liere, Marie-Louise Huysmans
Floor van Dooren, Jeanneke Drijkoningen, Femke van Liere, Marie-Louise Huysmans

 

Jeanneke Drijkoningen-Wolff 

Jeanneke Drijkoningen – Wolff heeft, na de HBO-opleiding Voeding en Dietetiek in Nijmegen, 10 jaar gewerkt in de thuiszorg en is in 1993 gestart met een praktijk aan huis, Voedingsadviesbureau Drunen.  Jeanneke heeft  inmiddels bijna 40 jaar ervaring als diëtist, behandelt een grote verscheidenheid aan voedingsvragen en diëten en is gespecialiseerd in de behandeling van Diabetes en COPD. Daarnaast houdt zij zich bezig met diverse multidisciplinaire leefstijlprojecten en groepsvoorlichting.

  

Femke van Liere 

Femke van Liere is in 2002 afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek in Nijmegen. Femke is praktijkeigenaar en heeft als specialisatie leefstijlcoaching, sportdiëtetiek, FODMAP-dieet bij prikkelbare darmsyndroom, Diabetes, COPD en zwangerschapsdiabetes. Daarnaast houdt zij zich bezig met diverse leefstijlprojecten.

 

Floor van Dooren

Floor van Dooren is in 2015 afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek in Den Haag. Zij is sinds juni 2016 bij ons werkzaam in de praktijk. Floor heeft ervaring opgedaan op het gebied van voeding, leefstijl en gezondheid in een zelfstandige praktijk. Daarnaast heeft ze zich gespecialiseerd op het gebied van eetstoornissen en is ze sinds 2013 werkzaam als diëtist én ervaringsdeskundige bij het Leontienhuis: Een inloophuis voor mensen met een eetstoornis en hun naasten. Ook heeft ze zich gespecialiseerd in Diabetes.  Naast de spreekuren verzorgt zij het leefstijlprogramma voor kinderen met overgewicht: ‘Balanz4Kids’.


Marie-Louise Huysmans

Marie-Louise Huysmans is met haar 35 jaar ervaring een verrijking voor onze praktijk. Ze is werkzaam bij ons sinds de zomer van 2016. Marie-Louise is in 1985 afgestudeerd als diëtist en heeft al die jaren ervaring opgedaan als all-round diëtist. Zij is op woensdag en vrijdag werkzaam in onze praktijk en doet een groot deel van huisbezoeken bij mensen met ondervoeding. Marie-Louise is aangesloten bij netwerk KDOO (Kenniscentrum Diëtisten Overgewicht en Obesitas) en heeft als aandachtsgebied congnitieve gedragstherapie en oncologie.