Professioneel voedingsadvies Drunen en Vlijmen 

 

Ons team bestaat uit vier diëtisten. Allemaal zijn we lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Om in dit register ingeschreven te staan, moet je als diëtist aan een aantal belangrijke eisen voldoen. Zo moeten er punten worden behaald door regelmatig deel te nemen aan bijscholingen. Op deze manier bent u verzekerd van een goede kwaliteit en up-to-date kennis. 

Femke van Liere 

 

Femke van Liere is in 2002 afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek in Nijmegen en is praktijkeigenaar. 

 

‘Ons vakgebeid is zeer dynamisch en constant in beweging; het up-to-date houden van onze kennis is hierin onmisbaar. Wij willen een goed onderbouwd standpunt innemen t.a.v. voedingshypes en juiste voorlichting geven aan onze cliënten.

 

In onze praktijk besteden wij heel veel aandacht aan het verhaal achter de persoon en kijken naar het geheel.

Lekker in je vel zitten is zoveel meer dan alleen maar gezond eten!’

Leonie Rijken

 

Leonie is al van jongs af aan gefascineerd door zowel voeding als diëtetiek. Vanuit haar directe omgeving keek ze jaren vanaf de zijlijn toe naar ‘de strijd’ tegen de kilo’s.

 

Diverse familieleden brachten een bezoek aan de diëtist, waardoor ze al jong heeft besloten om diëtist te willen worden.

 

In 2013 is Leonie afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Eline Das

 

Eline is een enthousiaste diëtist met passie voor gezonde leefstijl. Nadat ze haar diploma tot onderwijs-assistent heeft behaald, is zij verder gaan studeren tot all-round diëtist waarbij zij dagelijks mensen begeleidt.

 

Vanwege haar voorliefde voor het werken met kinderen begeleidt Eline naast volwassenen ook de kinderen in onze praktijk.

Denk hierbij aan lastige eters en kinderen met een gewichtsprobleem. 

 

 

Adriënne Kortland

 

Adriënne is all-round diëtist en kijkt graag naar het totaalplaatje van het verhaal van de cliënt.

 

‘Ik vind het heerlijk om met mijn cliënten de diepte in te gaan, zoals bij de begeleiding van het emotie-eten. De wisselwerking hierbij tussen stemming en voedingskeuzes vind ik heel boeiend, helemaal als ik samen met de cliënt oude verkeerde patronen kan doorbreken en hen op deze manier hun doelen zie bereiken’.